Receptie Arctic Summer

Receptia Arctic Summer este realizata din sticla alba Lacobel ce pune in evidenta lumina fluorescenta verde, rosie, galbena si alba. 
Receptia Arctic Summer este proiectata de designer-ul Charles Kalpakian. "Desenul frontului receptiei Arctic Summer este inspirat de graffiti, liniile de strada si de relatia plin-gol. Lumina permite sa se citeasca obiectul si atrage atentia pereceptia Arctic Summer intr-un spatiu mare."
Receptia Arctic Summer-Vara Arctica are ca principu blocurile de gheata incalzite de lumina glow-tub.
Fantezia receptiei Arctic Summer este destinata persoanelor cu imaginatie, care apreciaza eleganta si antipatizeaza monotonia.

CARACTERISTICI TEHNICE:
Receptia Arctic Summer este realizata din MDF lacuit grosime 22mm. Blatul de lucru este din MFC panou melaminat grosime 28mm, iar blatul superior este din sticla alba Lacobel grosime 4mm. 
Fata receptiei Arctic Summer este din MDF lacuit, ce poate fi comandat alb sa evidentieze lumina colorata din spate, sau poate fi comandat colorat in: gri, rosu, verde sau mov cu lumina alba in spate.
Peretii laterali ai receptiei Arctic Summer sunt din MDF lacuit grosime 22mm. Fiecare blat de lucru este dotat cu trecere de cablu ø80mm.

 

COST TRANSPORT

Livrare gratuita in orice oras din Romania.

 

TERMEN DE LIVRARE

-produsul se va livra in 3 saptamani

Garantie produs: 2 ani.

Montaj Gratuit.

transport gratuit in Bucuresti

Livrarea in toata Romania cu doar 50 lei / comanda

Retur garantat

100% banii inapoi, garantat

Peste 4000 de scaune

permanent in stoc