Canapele Modulare UpDown

Modelele din gama modulara de fotolii UpDown sunt realizate analizand nu numai flexibilitatea spatiului in care este amplasat, dar si elevatia vizuala a spatiului oferindu-i un rezultat unic si placut. Gama de canapele UpDown a fost proiectata de Hilary Birkberk, designer britanic cu o experienta considerabila in proiectarea de mobilier tapitat pentru producatorii europeni de top.

Canapelele modulare se combina perfect pentru a crea o varietate de configuratii, gama avand elemente individuale cum ar fi: canapele, fotolii, sezlonguri sau mese.

Modulele office se cupleaza cu ajutorul unui element de legatura amplasat sub sezut.

Colectia Modulara UpDown este disponibila in variantele de structura metalica neagra, aluminata, cromata sau lemn stratificat, structura realizata cu o atentie sporita asupra executiei si detaliului. 

Sezutul si spatarul fotoliului sunt tapitate cu stofa, piele ecologica,lîna sau piele naturala intr-o varietate mare de culori.

Exista posibilitatea de a alege culoarea diferita a sezutului si spatarului, insa sa fie din acelasi material, fara nici un cost suplimentar, trebuie sa fie specificat in comanda.

 

COST TRANSPORT:
Livrare gratuita in orice oras din Romania.

TERMEN DE LIVRARE:
-produsul se va livra in 4 saptamani.

Garantie produs: 3 ani.
Montaj Gratuit.

transport gratuit in Bucuresti

Livrarea in toata Romania cu doar 50 lei / comanda

Retur garantat

100% banii inapoi, garantat

Peste 4000 de scaune

permanent in stoc